Rörinspektion i Fastighet

Före själva inspektionen ordnar vi spolning av ledningarna. Efter varje utförd rörinspektion lämnar vi om kund önskar och vid muntlig överrenskommelse ett protokoll och dokumentation i form av en film inspelad på USB-minne samt även ett eventuellt åtgärdsförslag.

Har du några frågor? klicka här

Vid en Rörinspektion i Fastighet ingår:

  • Spolning av ledningar
  • Rörinspektion, inspektionsutrustning med vridbart kamerahuvud, totalt tre olika kamerahuvuden, allt för att klara av alla typer av ledningar
  • Bärbar datautrustning med specialprogram för redovisning av rörinspektion.
  • Fräsning/borttagning av flytspackel och övriga beläggningar
  • Protokoll och utlåtande

Webbaserat system för lagring eller beställning av Rörinspektion eller spolning

Vi använder oss av ett webbaseratsystem för att spara alla filmer och dokumentation där kan vi enkelt skicka en läck till beställaren. beställaren kan i sin tur skriva ut eller spara ner allt på datorn.

Du som kund kan även få inloggning till systemet för att få en egen sida för att kunna spara dokumentation och även beställa din rörinspektion eller spolning direkt från din dator, ipad eller mobil.

vill du veta mer om vvsonline.net kontakta 

Mats Persson 070-336 53 06

Dåliga ledningar

Om vi konstaterar att ledningarna är dåliga ger vi förslag på åtgärder. Alla dåliga rör behöver inte bytas och det finns idag olika metoder för att renovera rören utan att dina golv behöver sågas upp.Läs mer om Relining i Fastighet

besiktning av nylagda och befintliga ledningar

Att göra en besiktning av nylagda eller renoverade ledningar kan spara mycket pengar och många bekymmer för fastighetsägaren och entreprenören nu och i framtiden. Vår auktoriserade personal har flera års erfarenhet från inspektion och besiktning av ledningssystem och har genomgått flera utbildningar..

Betong i ledningen är inget problem

Vid nyproduktion eller ombyggnad kan det hamna byggrester i avloppet som inte ska finnas där, t.ex. betong eller flytspackel. Med vår fina maskin åtgärdar vi lätt sådana problem.

Inspektionsutrustning för fastigheter

Våra kameror har olika storlekar vilket innebär att vi kan inspektera rör från 20 mm diameter upp till 300 mm.

Våra arbetsområden – Rörinspektion & Infodring

Vi jobbar metodiskt och noggrant med att analysera och förbättra standarden i
ditt avloppssystem. Vi jobbar i tysthet, utan buller och byggdamm