Spolning avlopp

Ett effektivt sätt att förlänga livslängden på avlopp och rör, är kontinuerligt underhåll i form av spolning & kamerainspektion. Att åtgärda dåligt flöde och lukt från avlopp i tid kan spara mycket pengar och skjuta fram behovet att renovera.

Underhållsspolning

Har du problem med att vattnet inte rinner ordentligt, bubblar det och luktar illa från kök och wc, då är det dags för en underhållsspolning.
VVSteknik jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller stamrensning med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning.
Underhållsspolning utförs för att minska risken för stopp som kan medföra vattenskador men även för att förlänga livslängden på avloppssystemen.
Löpande underhåll skapar ett avloppsnät som fungerar, ger trygghet i användandet, samt är ekonomiskt och miljömässigt hållbart.
En rekommenderad intervall för underhållsspolning i flerfamiljshus är 2-5 år och i villa/radhus 5-10 år.

Stopp i avloppet

Avloppsspolning sker idag huvudsakligen med högtrycksspolning. För att få bort allt fett från framför allt köksstammar använder vi oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna.
Vid stopp i avloppet inne i lägenheten eller villan undersöker vi först med kamera för att se vart stoppet sitter för att bedöma lämplig åtgärd. Efter stoppet är borta så kontrollerar vi alltid med kamera att ledningen är ren från stopp och att rören är intakt.
Om vi konstaterar att ledningarna är dåliga ger vi förslag på åtgärder. Alla dåliga rör behöver inte bytas och det finns idag olika metoder för att renovera rören utan att dina golv behöver sågas upp. Läs mer om renovering av rör.
Vi jobbar åt alla typ av kunder kommunalt, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och även åt privatpersoner som har problem med avloppet.

Dokumentation & Garanti

Våra tjänster dokumenteras tydligt och samtliga åtgärder och noteringar delges med er som kund. Detta för att ni skall få en tydlig kontroll på era rör och ev. framtida behov. Ett väl dokumenterat underhåll och åtgärder är till god hjälp för er vid ev. framtida garantiärenden eller i form av försäkringsärende. VVSteknik erbjuder idag e-tjänster där du som kund enkelt kan hämta dokumentation kopplat till tidigare uppdrag och få ut den information ni behöver utan att behöva spara det själva hos er.

Hör gärna av dig om du har några
frågor eller funderingar

Skicka ett meddelande

Info@vvsteknikgavledala.se

Vi svarar så snart vi kan!

Gör en enkel offertförfrågan

Falun

023-70 41 00

Öppettider:
07:00 – 16:00

Matsarvsvägen 15
791 77 Falun

Gävle

026-63 55 00

Öppettider:
07:00 – 16:00

Kanalvägen 3
803 09 Gävle

Uppsala

018-34 22 40

Öppettider:
07:00 – 16:00

Fyrisvallsgatan 26
752 28 Uppsala

Gagnef

023-70 41 00

Öppettider:
07:00 – 16:00

Mojevägen 5
785 30 Gagnef