Spolning Borlänge

Är du i behov av en spolbil? Bubblar, luktar eller rinner vattnet dåligt, då kan det vara dags för spolning av ditt avlopp!

Dags att spola avloppet?

Hör gärna av dig till oss


  Eller ring oss:
  023-70 41 00

  Hur går en spolning till?

  Vi jobbar både förebyggande och reparerande vid spolning av avloppet med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning. Avloppsspolning sker huvudsakligen med högtrycksspolning. Vi använder oss av hetvatten som producerats i våra spolbilar med en hetvattenpanna. Vid stopp undersöker vi först med kamera för att hitta stoppet och avgöra passande insats. Vi har utfört spolning åt bl.a. Brf DagnyBrf jordbrukarenMorastrand & Brf Gävlehus 11.

  Icon

  Spolbil i Borlänge

  För att få bort allt fett från framför allt köksstammar använder vi oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna.

  Icon

  Underhållsspolning

  Stopp i avloppet kan medföra vattenskador. Minska risken för stopp genom att göra en underhållsspolning som förlänger livslängden på ditt avloppsystem.

  Icon

  Stopp i avloppet

  Vi löser stopp åt alla typer av kunder! Privatpersoner, kommunalt, fastighetsbolag och åt bostadsrättsföreningar som har problem med avloppet

  Icon

  Dokumentation & Garanti

  Vid spolning dokumenteras tydligt samtliga åtgärder och noteringar delges med er som kund. Vi vill ge er en tydlig kontroll på era rör och ev. framtida behov.

  Sedan 1992 har VVSteknik vuxit till en stark aktör på marknaden inom Energi & Avlopp med 34 anställda.

  Trygghet, hög kvalitet & god service!

  Image Description