Spolning Falun

Har du hört att det bubblar i avloppet? Då kan det vara dags för spolning! Vi utför spolning i Falun, ett effektivt sätt att förlänga livslängden på avloppet.

Dags att spola avloppet?
Hör gärna av dig till oss


  Eller ring oss:
  023-70 41 00

  Hur går en spolning till?

  Vi jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller spolning av avloppet med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning. Avloppsspolning sker idag huvudsakligen med högtrycksspolning. Vi använder oss av hetvatten som producerats i våra spolbilar med en hetvattenpanna. Vid stopp undersöker vi först med kamera för att hitta stoppet och avgöra passande insats. Vi har utfört spolning åt bl.a. Brf Dagny, Brf jordbrukaren, Morastrand & Brf Gävlehus 11.

   

  Icon

  Spolbil i Falun

  För att få bort allt fett från framför allt köksstammar använder vi oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna.

  Icon

  Underhållsspolning

  Underhållsspolning utförs för att minska risken för stopp som kan medföra vattenskador men även för att förlänga livslängden på avloppssystemen.

  Icon

  Stopp i avloppet

  Vid stopp i avloppet inne i lägenheten eller villan undersöker vi först med kamera för att se vart stoppet sitter för att bedöma lämplig åtgärd.

  Icon

  Dokumentation & Garanti

  Våra tjänster dokumenteras tydligt och samtliga åtgärder och noteringar delges med er som kund. Detta för att ni skall få en tydlig kontroll på era rör och ev. framtida behov.

  VVSteknik är ett familjeföretag med basen i Falun. Vi har vuxit oss starka i sektorn inom energi och avlopp, vårt intresse för ny teknik och den gemensamma kunskap vi har bevarat i företagets namn är vad som gör oss till vad vi är idag.

   

  Image Description