Spolning Gävle

Bubblar, luktar eller rinner vattnet dåligt i ditt avlopp? Då kan det vara dags för spolning! Vi utför spolning i förebyggande syfte samt vid akuta stopp i Gävle.

Dags att spola avloppet?
Hör gärna av dig till oss


  Eller ring oss:
  023-70 41 00

  Hur går en spolning till?

  Vi både förebygger och åtgärdar stop spolning av avloppet med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning. Avloppsspolning sker huvudsakligen med högtrycksspolning. Vi använder oss av hetvatten som producerats i våra spolbilar med en hetvattenpanna. Vid stopp undersöker vi först med kamera för att hitta stoppet och avgöra passande insats. Vi har utfört spolning åt bl.a. Brf DagnyBrf jordbrukarenMorastrand & Brf Gävlehus 11.

  Icon

  Spolbil i Gävle

  Vi använder oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna för att få bort fett från (framför allt) köksstammar.

  Icon

  Underhållsspolning

  Stopp i avloppet kan medföra vattenskador. En rekommenderad intervall för underhållsspolning i flerfamiljshus är 2-5 år och i villa/radhus 5-10 år.

  Icon

  Stopp i avloppet

  Vi löser stopp åt alla typer av kunder! Privatpersoner, kommunalt, fastighetsbolag och åt bostadsrättsföreningar som har problem med avloppet.

  Icon

  Garanti & Dokumentation

  Vid spolning dokumenteras tydligt samtliga åtgärder och noteringar. Dessa ges till er som kund så att ni får tydlig kontroll på era rör och dess framtida behov.

  Vi hjälper våra kunder med allt från stopp i avloppet, rörinspektion eller relining till energibesparingar och driftsäkrare fastigheter. Vi renoverar & utvecklar allt inom Energi & Avlopp.

   

  Image Description