Spolning Mora

Har du stopp eller bubblar det i avloppet? Då är det dags för spolning! Vi utför spolning i förebyggande syfte samt vid akuta stopp i Mora.

Dags att spola avloppet?
Hör gärna av dig till oss


  Eller ring oss:
  023-70 41 00

  Så går en spolning till!

  Vi arbetar förebyggande och avhjälpande vid spolning av avloppet med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning. Vid stopp undersöker vi först med kamera för att hitta stoppet och avgöra passande insats. Avloppsspolning sker idag framför allt med högtrycksspolning. Vi använder oss av hetvatten som producerats i våra spolbilar med en hetvattenpanna. Vi har utfört spolning åt bl.a. Morastrand, Brf DagnyBrf jordbrukaren Brf Gävlehus 11.

  Icon

  Spolbil i Mora

  Vi använder oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna för att få bort fett från (framför allt) köksstammar.

  Icon

  Underhållsspolning

  En åtgärd som minska risken för stopp i avlopp som kan orsaka skador, men även för att utöka livslängden på avloppssystemen.

  Icon

  Stopp i avloppet

  Vi löser stopp åt alla typer av kunder - kommunalt, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och åt privatpersoner som har problem med avloppet.

  Icon

  Dokumentation & Garanti

  Våra tjänster dokumenteras tydligt och samtliga åtgärder och noteringar delges med er som kund. Vi vill ge er en tydlig kontroll på era rör och ev. framtida behov.

  Sedan 1992 har VVSteknik vuxit till en stark aktör på marknaden inom Energi & Avlopp med 34 anställda.

  VVSteknik står för Trygghet, hög kvalitet & god service!

  Image Description