Spolning Orsa

Stopp i avloppet? Då är det dags för spolning! Vi utför spolning i förebyggande syfte samt vid akuta stopp i Orsa.

Dags att spola avloppet?
Hör gärna av dig till oss


  Eller ring oss:
  023-70 41 00

  Hur går en spolning till?

  Vi jobbar både förebyggande och reparerande vid spolning av avloppet med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning. Avloppsspolning sker huvudsakligen med högtrycksspolning. Vi använder oss av hetvatten som producerats i våra spolbilar med en hetvattenpanna. Vid stopp undersöker vi först med kamera för att hitta stoppet och avgöra passande insats. Vi har utfört spolning åt bl.a. Brf DagnyBrf jordbrukarenMorastrand & Brf Gävlehus 11.

  Icon

  Spolbil i Orsa

  För att få bort allt fett från framför allt köksstammar använder vi oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna.

  Icon

  Underhållsspolning

  Underhållsspolning utförs för att minska risken för stopp som kan medföra vattenskador men även för att förlänga livslängden på avloppssystemen.

  Icon

  Stopp i avloppet

  Vid stopp i avloppet inne i lägenheten eller villan undersöker vi först med kamera för att se vart stoppet sitter för att bedöma lämplig åtgärd.

  Icon

  Garanti & Dokumentation

  Våra tjänster dokumenteras tydligt och samtliga åtgärder och noteringar delges med er som kund. Detta för att ni skall få en tydlig kontroll på era rör och ev. framtida behov.

  Behöver du hjälp eller har du frågor om våra tjänster?

  KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER DIG!

  Image Description